11 december Ndiza-avond in Villa Bloem, Wageningen

Enkele maanden naar Afrika?

Ndiza is een bergrug in Rwanda, Afrika. In Ndiza liggen enkele dorpen waaromheen de inwoners wonen op hun eigen boerderij. Wageningen heeft een hechte band met de inwoners van Ndiza en regelmatig gaan Wageningers erheen. In Het is een prachtige landelijke omgeving en een goede plek voor Wageningers die enkele maanden vrijwilligerswerk willen doen. Met name voor jongeren die na de middelbare school enkele maanden naar Afrika willen. 11 December houdt de Stichting Samenwerking Wageningen Ndiza een gezellige avond in Villa Bloem waar je kennis kunt maken en kunt overleggen over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of onderzoek.

De Stichting zal ook vertellen wat er dit jaar allemaal is gebeurd in Ndiza zoals een nieuw dak voor de kerk, opvang van regenwater voor moestuinen. Studenten van Wageningen UR die dit jaar in Ndiza onderzoek hebben gedaan doen daarvan verslag.

DSC01206Afscheid van Ida Blok

Na meer dan 35 jaar zich te hebben ingezet voor Ndiza neemt Ida Blok afscheid van de Stichting. We hopen dat vele oud-gedienden komen zodat we Ida in het zonnetje kunnen zetten.

U bent van harte welkom op 11 december van 20 tot 22 uur in Villa Bloem, Kapelstraat 2 (in het straatje tussen de Markt en de Kapelstraat) in Wageningen.

Locatie: Villa Bloem, Kapelstraat 2, Wageningen

Start datum/tijd: 11-12-2013 20.00
Eind datum/tijd: 11-12-2013 22.00

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s