Nieuwe planning voor reis naar Ndiza

Omdat er voor een reis in februari niet voldoende belangstelling is, gaan we proberen in de zomer van 2012 met een groep van minimaal zes personen naar Rwanda te gaan. Voor deze reis gaan we de Jangwe Lodge gebruiken als uitvalsbasis.

Deze lodge is een uitstekend vertrekpunt voor dagtochten in de omgeving en voor bezoeken aan Ndiza. Eigenaar Georges Kamanayo is bereid om samen met onze Stichting de reis te organiseren en gedeeltelijk te begeleiden. Georges is geboren in Ndiza (Nyabikenke)! Hij is een uitstekende gids en dito verteller. Hij spreekt Nederlands! Zodra er voldoende belangstellenden zijn voor een reis in juli/augustus doet Georges een voorstel voor een programma op basis van een voorzet van ons. Verder zal het programma ter plaatse, rekening houdend met de wensen van de deelnemers, kunnen worden aangepast.

Natuur, cultuur en ontmoetingen

Natuur, cultuur, ontwikkeling en ontmoetingen met lokale bevolking staan centraal. Behalve dagtochten in de omgeving en bezoeken aan Ndiza reist het gezelschap onder andere door het laatste bergregenwoud van Afrika, langs en over het Kivumeer, het Park Akagera en het Vulkanen Park. De groep zal in Ndiza door Wageningen ondersteunde projecten waaronder de school APS en het Health Center Nyabinoni bezoeken.

Wil je meer weten, neem contact op met Egbert Hoving (egbert.hoving@gmail.com). De reis duurt zeventien dagen waarvan drie of vier dagen in Ndiza worden doorgebracht. De prijs zal inclusief vliegreis, overnachtingen en maaltijden maximal € 2.500 bedragen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s